Дончев разгроми червените джедаи

Да няма разделение в обществото. За това призова вицепремиерът Томислав Дончев, който не искал да пада ниско с коментар на нивото на червените.

Влизането в МС не става със засилване през Дондуков, захапа той. Оставката за нас никога не е била проблем, подчерта Дончев. Ако целта е за площадна демокрация, ние и за това имаме ресурс, посочи той.

Вицепремиерът пое ангажимент към днес "дефилиращите" да се довършат всички транспортни коридори, за да се придвижват по-лесно за митинга на БСП. Томислав Дончев анализира и джедайската терминология на левицата.Трябвало да е ясно кои са тъмните и кои са светлите зони, както и кой е от светлата и тъмната страна.

Припомняме, на конференцията присъстваха и министърът на отбраната Красимир Каракачанов и финансовият министър Владислав Горанов.

Каракачанов отправи покана към соцлидера Корнелия Нинова да се разберат на по чаша бира като българи. Той призова социалистите да не се държат като байганьовци.

Финансист номер едно пък изтъкна, че заради добрата фискална политика възбуждал патриотите за харчове в отбраната. Затова и не обръщал внимание на фалцетите на левицата.

Източник: news.bg

02.05.2018 в 09:24 часа. 0 153

Коментари

Няма налични коментари.

Остави коментар
(Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.)


Вашият коментар през Facebook
Днес 31 Март 2020г. 13:09 часа.

Актуални новини


Крими


ЛайфстайлВремето