Наш евродепутат: Смърт чрез обесване за Северин !!!

Арестувания в Германия заподозрян за убийството на Виктория Маринова е направил пълни самопризнания, информира "Труд", като се позовава на няколко източника. Свидетели от ромската махала "Селеметя" в Русе твърдят, че арестуваният се казва Сейлядин, известен бил и като Северин Красимиров.

Сейлядин избягал още в неделя и се укрил при майка си, която живеела в малкото градче Щаде, недалеч от Хамбург. Още вчера се появи информация за бягството през ГКПП "Дунав мост" първо в Румъния, а сетне във вътрешността на ЕС на циганин, който е и главен заподозрян за убийството.  

Според неофициалната засега информация извършителят е засечен по ДНК, което е съвпаднало 100% с намерения генетичен материал на местопрестъплението. По първоначални данни Сейлядин е роден през 1997 г.

Изнасилил е жертвата си няколко пъти в продължение на час, преди да я обезобрази с влачене по земята, ограби и убие. Полицията в Русе е задържала съпругата и леля му. В дома му са открити вещи, свързани с убийството. Полицаите стигнали до него чрез помощта на свидетелски показания, забелязали го в района на убийството.

Тази информация все още е неофициална засега. Очаква се на извънреден брифинг тази сутрин премиерът Борисов, главният прокурор Цацаров и вътрешният министър Маринов да огласят разкрито ли е жестокото престъпление, което разтърси България и света.

Северин опетни необратимо името на България. "Това са снимки от профилите на Selayadin Remiks, известен още като Северин Красимиров. Същият е задържан по подозрение в извършване на тежко криминално престъпление. Изнасилване и убийство, извършени по особено жесток, брутален, унизителен, мъчителен за жертвата начин.

Съдът ще реши дали лицето е виновно. Въз основа на събраните и представени доказателства, с влязла в сила присъда. И тук идва важен въпрос. Въпросът за справедливото наказание. Наказанието трябва да има три задачи. Да защити обществото, да превъзпита дееца, да бъде силно и ясно предупреждение към останалите потенциални извършители на подобни зверства.

Както всички можем да се уверим, лицето само се е нарекло, цитирам :"Razbivacha na tesni gazove". Можете да си го преведете, нали? Моето лично убеждение е, че това същество не трябва да бъде оставено да разбива нищо повече, ако бъде признато за виновно. Такова същество не трябва и няма място между хората. Защото не е човек.

Да, трябва да бъде обесен. За да бъде въздадена справедливост. За да бъдат защитени други жени. В един по-справедлив свят това същество, след като бъде признато за виновно с влязла в сила присъда, щеше да бъде осъдено на смърт и обесено. Уви, живеем в лигаво време. Време, в което осъдени рецидивисти, насилници и психопати продължават да насилват, убиват, мъчат беззащитни хора.

Време е да отворим отново темата за смазването на битовата етническа престъпност. Разгледайте добре снимките. Харесват ли ви? А сега се огледайте и запомнете имената и лицата на мародерите, които се опитаха да направят политически капитал от едно чудовищно престъпление. Лешояди.

Защото това са съществата, които тридесет години ни говорят за "правата" на "малцинствата". Същите същества, които сутрин, обед и вечер ни клеветят за "дискриминация". Същите същества, чиито любимец е "razbivacha na gazove".

Прочее, той е техен ценен политически капитал. Източник на грантове. От това се хранят тези мародери и паразити.

Срам и позор.

Но проблемите - един по един. Първо - задължително смазване на етническата битова престъпност". Това написа в социалната мрежа Фейсбук нашият евродепутат Ангел Джамбазки.10.10.2018 в 17:04 часа. 1 12348

Коментари

Живко Георгиев

Първо трябва да се избият всички изпражнения наречени политици изходени от дебилното общество ,осиращи му живота. И след това който иска да става политик да прекара една година с тротил на врата в село Краище община Генерал Тошево. Там да сее картофи както казва министър-председателя или да стане предприемач и да участва в обществени поръчки от евро фондовете. Може също така да развие производство и преработка на хранителни продукти ,които са от органичен произход, а не както днешните земеделски производители ,само зърно и лавандула. Ако оцелее става за ръководител. Трябва да има възмездие за всички членове на политически формации /леви и десни/ и особено за ръководствата им, защото са там само за постове, привилегии и пари. Дано даде господ да ядът пари докато почнат да ги изхождат и да го гледат на запад и на изток.Когато в България киселото мляко пак вкисва след 72 часа от датата на производство и останалите продукти са произведени по този стандарт ,тогава в България може да настъпи обрат към подобряване на днешния сбъркан политико-икономически модел създаден именно от сбъркани индивиди станали политици поставени на ръководни постове от външни сили ,чужди на българския народ.

  • 23.05.2019 в 13:20 часа.

Остави коментар
(Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.)


Вашият коментар през Facebook
Днес 05 Юни 2020г. 12:46 часа.

Актуални новини


Крими


ЛайфстайлВремето