Прокуратурата във Варна даде на съд непълнолетна джебчийка

Окръжната прокуратура във Варна предаде на съд непълнолетно момиче за джебчийство. Момичето изтеглило пари от чужда кредитна карта без съгласието на титуляра.

Недялка Т. от град Игнатиево е обвинена за използване на чужда кредитна карта, от която успяла да изтегли с няколко трансакции 1500 лева.

На 25 юни 2017 г. пострадалата жена пазарувала в Грандмол във Варна.Жената се опитала да вземе стока поставена на висок стелаж, когато в нея се блъснало мургаво младо момиче с дълга коса.

Жената продължила да пазарува и установила, че чантата й била е била отворена и от нея липсвал портфейл с няколко банкови карти и листчето със записаните ПИН-кодове.

Междувременно от една от кредитните карти с няколко трансакции били изтеглени 1500 лева, докато банката-издател на картата я блокирала след подаден сигнал. Станало ясно, че от другите карти не са правени опити да бъдат теглени пари.

Пострадалата жена подала сигнал в полицията. Властите разпознали издирваното момиче. Експертизата на записите от банкоматите установила, че именно Недялка е теглила пари от картите.

Момичето признало, че е извършило кражбата, но отказало да даде обяснения.

Източник: news.bg

30.04.2018 в 11:50 часа. 0 102

Коментари

Няма налични коментари.

Остави коментар
(Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.)


Вашият коментар през Facebook
Днес 02 Април 2020г. 01:42 часа.

Актуални новини


Крими


ЛайфстайлВремето